צילום: דובר צה"ל

האלוף במיל' איתן דנגוט, לשעבר מתאם פעולות הממשלה בשטחים: "דחיפות התקיפות מעידה על התקדמות הבולדוזר האיראני"

אמש שוב דיווחים זרים על תקיפה ישראלית בסוריה, השלישית בתוך שבוע וחצי. במקביל, אתמול בצהריים כיפת ברזל יירטה כלי טיס בלתי מאויש שהמריא מרצועת עזה. האלוף במיל' איתן דנגוט, לשעבר מתאם פעולות הממשלה בשטחים, בראיון הבוקר על שני האירועים והקשר ביניהם.

"לגבי התקיפה הצפונית-היוזמות ההתקפיות של צה"ל, חיל האוויר הישראלי על פי דיווחים זרים, כיווני תקיפה- מעל ביירות- מסר משמעותי לחיזבאללה. תקיפות ממזרח, תקיפות מתוך שטח ישראל, כלי נשק  שונים. אם אתה מסתכל על 6-7 התקיפות האחרונות שבוצעו, המשמעות שלהן מעידה על כך שישראל מאותתת לכל הצדדים שיש פה מגמה. אל לנו לשקוט."

על כלי הטיס הבלתי מאויש מרצועת עזה שיורט אתמול הוסיף "שמירת שמיים נקיים בכל הקשור לכל אפשרות של ביצוע פעולה כלפי ישראל. עליונות אווירית הינה מבחינת חיל האוויר הישראלי הדבר המשמועתי שעושה אותו החזק ביותר במזרח התיכון."

09.11.2021
'
--:--
--:--
שגיאה בטעינת מדיה: לא ניתן היה לנגן את השידור.