צילום: עדיה רובינזון

"יש כל כך הרבה רגש בריהוט שהוא יד שנייה": הכירו את הפרויקט שעוזר לעצב בתים למפוני העוטף

מעל 500 משפחות מהעוטף כבר שותפות לפרויקט של "חזית הבית". הכירו את המיזם

"חזית הבית" הוא מיזם חברתי שקם במטרה להלביש את בתי משפחות העוטף ולהעניק להם תחושת בית בכל מקום אשר יהיו. "זה התחיל כמה ימים אחרי פרוץ המלחמה וישבנו בבית עם כל המשפחה ורצינו להיות בעשייה", סיפרה אורלי רבינזון מייסדת הפרויקט, "הבנו שיש המון משפחות שהבית שלהם נהרס או נחרב ורצינו למצוא מחסן כדי לאסוף תרומות כדי שיהיה אם הם יצטרכו ונמצא האנגר בעמק חפר וזה התמלא עד 0 מקום עם מאות מעצבות ברחבי הארץ שהצטרפו למיזם". 

צילום: עדיה רובינזון 

אפרת בכר, מעצבת פנים המתנדבת בפרויקט הוסיפה: "ב-7.10 בעלי גויס ומצאתי את עצמי בבית עם ארבעה ילדים מחפשת איפה אני יכולה לתרום ואורלי הדליקה אותי על זה. המפונים פונים דרך הרשת למיזם ואני יוצרת קשר ונוסעת לבית החדש שהם נמצאים בו, שומעת את הצרכים ועושה תוכנית". 

איך הם מגיעים אליכם? 

"זאת חנות העיצוב הכי יפה בעולם. זה כלים כל כך יפים ואנשים תורמים מכל הלב".

אתם צריכים עוד דברים? 

"אנחנו צריכים כל הזמן תרומות. אם יש לכם כורסא מדהימה, שטיח מדהים, אוסף של כלים וכל מה שיכול לשמח כי יש כל כך הרבה רגש בריהוט שהוא יד שנייה".

לאתר של חזית הבית לחצו כאן.

08.01.2024
'
--:--
--:--
שגיאה בטעינת מדיה: לא ניתן היה לנגן את השידור.